mångårig erfarenhet och ett gott rykte på
marknaden

Vi är experter inom håltagning, borrning av berg, tung- och lättrivning, golvslipning, vajersågning och pålkapning. Med erfaren personal och bred maskinpark kan vi ta oss både stora och små projekt. Vi vänder oss främst till industri, fastighetsägare och offentlig verksamhet. Med vår maskinpark är inga projekt för små eller för stora för oss.

Pålkapning Svetsning och grundläggning Stockholm, Malmö, Göteborg, hela Sverige

Kompetensutveckling

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

Arbetsmiljö och personal

För oss är det viktigt att kunna erbjuda en bra arbetsmiljö som också bidrar till ett bra slutresultat för dig som kund. Med vår maskinpark kan vi utföra tungt arbete snabbt, effektivt och noggrant utan att vår personal sliter ut sig.

Vi ser alltid till att utföra alla projekt med så lite inverkan på omgivande miljö som möjligt och gör allt vi kan för att minimera mängden damm, vibrationer och buller. Vi städar alltid upp efter oss, hanterar och forslar bort byggmaterial oavsett storlek och mängd.

Vi är medlem av byggnads

Pålkapning Svetsning och grundläggning Stockholm, Malmö, Göteborg, hela Sverige

Utbildning

Vi arbetar tätt med Utbildningslandslaget som utbildar all vår personal i bland annat:

  • Heta arbeten
  • Ställningsutbildning
  • Säkra lyft
  • Mobila plattformar
  • Fallskydd
  • Svetslicens

Ansvar

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet.

Vårt ansvar omfattar inte bara dig som kund, utan även våra medarbetare och samarbetspartners, vår omgivning och den naturliga miljön.

SAMARBETE MED

Utnyttja ROT-avdraget!


Naturligtvis kan du utnyttja ROT-avdrag genom oss. Det betyder att du kan få en skattereduktion
om du anlitar hantverkare med F-skattsedel.